Naše djelatnosti

Saznajte više o svim našim djelatnostima!

Digitalni tisak velikog formata

Uslugu tiska velikog formata pružamo na vrhunskom Eco solventnom printerumarke Roland VS640 radne širine 162 cm. Printer osim vrhunskog i dugotrajnog otiska ima i mogućnost izrezivanja naljepnica u traženim oblicima ili izrezivanja slova i oblika od pvc folija u boji.  Materijali koji su pogodni za ovu vrstu tiska su: pvc samoljepljive folije, poster papiri, rupičaste(one way vision) folije,  cerade, mesh, slikarsko platno, poliesterska platna, tapete i dr.
Ukoliko je otisak potrebno dodatno zaštiti od vremenskih utjecaja, UV zračenja ili ispiranja vodom nudimo uslugu zaštite tekućom ili laminacijom zaštitnom folijom.
Rabeći Eco solventni print izrađujemo folije za oslikavanje vozila i izloga, različite bannere, display sustave, plakate, komunikacijske oznake, etikete, foto tapete i druge proizvode za uređenje interijera.

Digitalni tisak malog formata

Na strojevima za digitalni tisak malog formata marke Xerox možemo odgovoriti na vaše potrebe za tiskom memoranduma, koverti, prospekata, posjetnica, letaka, diploma, akreditacija, papirnih naljepnica  i ostalih proizvoda u nakladama koje nisu isplative u offset tisku.
Uz kvalitetan tisak na papire do SRA3 formatai do 300gr/m2 nudimo i uslugu grafičke dorade: plastifikacije, bušenja, biganja, rundanja,falcanja te uslugu uveza.

UV tisak

UV tisak je pogodan za sve ravne površine uključujući plastiku, staklo, pleksiglas, drvo, kamen, kožu i druge materijale. Na našem vrhunskom printeru marke Mimaki u mogućnosti smo otisnuti sve što poželite u vrhunskoj rezoluciji na svijetle i tamne površine, a preko otiska možemo dodatno aplicirati sjajni zaštitno-dekoracijski lak. Radna dimenzija stroja je 420x300mm, a visina predmeta na koji se tiska može biti do 150mm.
UV tiskom ćemo personalizirati ili brandirati vaše kemijske olovke, upaljače, rokovnike,  magnetiće, USB stick-ove, satove, podmetače za čaše, maskice za mobitel,  ID kartice i druge promotivne proizvode.

Sublimacijski tisak

Sublimacijski tisak je vrsta tiska pri kojem se sublimacijska boja otisne na poseban transfer papir te se termo-presom prenosi na materijal. Pri temperaturi od cca. 200 stupnjeva celzijevih boja prelazi u plinovito stanje te se u postupku polimerizacije veže na molekule materijala. Raspolažemo A4 sublimacijskim printerom te termo- presama za tkaninu, šalice, tanjure, kape i druge proizvode pogodne za sublimaciju.

Izrada ID kartica

Koristeći HID Fargo HDP5000 retransfer printer za izradu kartica u mogućnosti smo otisnuti vrhunske članske iskaznice,ID ili loyaliti kartice te ekskluzivne posjetnice. Otisak se vrši prijenosom ribona na re-transfer HDP film, koji se naknadno aplicira na karticu. Otisak pokriva 100% površine kartice.
PVC kartice možemo otisnuti i UV printerom sa zaštitnim slojem laka. U ponudi imamo bijele, prozirne i pjeskarene kartice.

Tisak na tekstil

Uslugu tiska na tekstil obavljamo koristeći različite tehnike:

  • Direktni tisak na tekstil – Digitalnim printerom marke „I dot M&R“ koristeći DU PONT boje za tekstil direktno printamo na majicu ili drugi tekstilni proizvod. Veličina otiska je do 420x300mm.
  • Izrezivanje i apliciranje FLEX folije – FLEX foliju izrežemo specijalnim CNC rezačem  tetako izrezana  slova ili oblike termo postupkom fiksiramo na tekstilni proizvod. Koristimo kvalitetnu FLEX foliju marke Witpac proizvedenu u Njemačkoj. Ova vrsta tiska je najbolja za tekstualne aplikacije na tekstilu.
  • Tisak i izrezivanje Thermo heat transfer (THT) folije – Eco solventnim printerom marke Roland otisnemo željeni motiv na THT foliju te izrežemo u traženom obliku. Zatim THT foliju termo postupkom fiksiramo na tekstilni proizvod. Koristimo kvalitetne Poli-tape THT folije provjerene kvalitete.
  • Sito tisak – Pogodan za veliku količinu majica. Otisak je postojan i ima duži vijek trajanja i od najkvalitetnije majice. Zahtjeva dužu i kompliciraniju pripremu te zbog toga nije ekonomski isplativ za male količine majica.
Strojni vez

Uslugu strojnog veza na tekstilne proizvode pružamo na stroju RICOMA MT1502. Stroj ima dvije radne glave, a svaka glava može vesti u 15 boja.
Izvezite Vaš logo ili tekst na majicu, kapu, pregaču ili radno odijelo.  Neka svaki Vaš djelatnik bude reklama koja hoda.

Lasersko graviranje i izrezivanje

Pružamo uslugu graviranja i izrezivanja CO2 laserom na nemetalima te Fiber laserom na metalima.
Na raspolaganju imamo CO2 laser za graviranje i izrezivanje radne dimenzije 500x300mm, snage 60w te CO2 laser za izrezivanje radne dimenzije 2500x1300mm snage 150W. Takva vrsta lasera je pogodna za graviranje i izrezivanje nemetala: šperploče, drveta, gume, plastike, pleksiglasa i drugih nemetala. CO2 lasere koristimo za izradu poslovnih poklona, izradu proizvoda od pleksiglasa, izradu natpisnih ploča, reklama te komunikacijskih oznaka.
Za graviranje metala koristimo FIBER laser radne dimenzije 210x210mm i snage 20w. Najčešće graviramo proizvode od eloksiranog aluminija te nehrđajućeg čelika. FIBER laser može gravirati privjeske, alat, pribor za jelo, oružje, pehare,  medalje i druge metalne proizvode.

Termo-oblikovanje pleksiglasa

Prethodno izrezani pleksiglas na našim CO2 laserima možemo oblikovati u kutijicu za posjetnice, stalak za cjenike, prezentacijski držač ili neki drugi proizvod, a sve to uz pomoć uređaja za termo.oblikovanje pleksiglasa. U mogućnosti smo oblikovati pleksiglas do 700mm širine i 8mm debljine.

Rezanje slova i oblika od stiropora

Uz pomoć CNC robota u mogućnosti smo izrezati stiropor i stirodur do 10mm debljine ,700mm visine i neograničene dužine u željene oblike ili slova.
Napravite vanjsku reklamu od stiropora ili ukrasite svoj interijer 3D tekstom ili logom poduzeća.  U mogućnosti smo za slova od stiropora laserski izrezati pleksiglas u boji koji fiksiramo kao masku sa željom da natpis bude efektniji.

Izrada bedževa

Bedževi su ponovo u modi. U ponudi imamo bedževe promjera 50mm i 56mm. Naručite ih za djevojačku ili momačku večer, za svatove,  za polaznike simpozija ili konferencije.
Promovirajte svoje poduzeće ili ideju cool bedžom na reveru.

Izrada svjetlećih reklama

U mogućnosti smo za Vas izraditi jednostrane ili obostrane svjetleće reklame. Koristimo kvalitetne aluminijske profile, kompozitne materijale i pleksiglas najpoznatijih svjetskih proizvođača. Reklame osvjetljavamo vrhunskom LED rasvjetom proizvedenom u zemljama EU. Odgovoriti ćemo i na Vaše najkompliciranije zahtjeve.

Grafička priprema i dizajn

Naši djelatnici će brzo i kvalitetno odgovoriti na svaki Vaš zahtjev. Trebate li dizajnirati logo, osmisliti promidžbeni letak, posjetnicu ili brošuru –  kreativni dio našeg tima stoji vam na raspolaganju.