Uređenje interijera

Pločica sa imenom, foto tapeta, poster, rezani stiropor, canvas na okviru, sjenila na prozorima

Pločica sa imenom

Trebate označiti svoj stan i postaviti pločicu sa Vašim imenom ili prezimenom. Nudimo pločice od graverske plastike sa obostrano ljepljivom trakom ili sa rupicama za vijke. Pločice laserski režemo u željenom obliku i graviramo tekst po želji. U ponudi imamo zlatno-crnu, srebrno-crnu, crvenu-bijelu, žuto-crnu i niklovano -crnu boju graverske plastike. Prva boja je boja plastike, a druga boja je boja graviranog teksta.

Izaberite oblik i boju te nam pošaljite upit.

Foto tapeta

Oslikajte dječju sobu tapetama sa uzorkom najdražeg djetetovog junaka ili uredite dnevni boravak tapetama sa uzorkom koji ste našli na internetu. Možda ste dovoljno kreativni da sami dizajnirate tapete za Vaš dom. Ili trebate tapete za ured sa logom Vašeg poduzeća? Kako god…nudimo vam tekstilne samoljepljive tapete sa uzorkom po Vašoj želji. Pošaljite nam upit.

Poster

Trebate poster za uređenje Vašeg interijera? Javite nam dimenziju i željeni motiv, a ostalo je naša briga. Mi znamo kako svaku Vašu želju pretvoriti u poster. Posteri mogu biti na papiru, pvc filmu, banneru ili na samoljepljivoj foliji. Pošaljite nam upit.

Rezani stiropor

Izrezat ćemo od stiropora oblike ili tekst koji želite i obojati ćemo ga u željenu boju. Možemo izraditi Vaš logo od stiropora i zalijepiti ga na zid. Na rezani stiropor možemo dodati prednjicu od rezanog pleksiglasa u boji i na taj način ga dodatno uljepšati . Pogodno za unutrašnju i vanjsku uporabu. Pošaljite nam upit!

Canvas na okviru

Želite kopiju Mona Lise na zidu Vaše sobe? Ili želite voljenu sliku sa ljetovanja pretvoriti u umjetničko djelo na slikarskom platnu? Možda ste jednostavno na internetu našli fotografiju koja bi vam se uklopila u interijer? Mi ćemo je otprintati na canvas i nategnut ćemo je na drveni okvir. Na vama je samo da nam kažete dimenziju koju želite i da je nakon što je izradimo objesite na zid. Pošaljite nam upit.

Sjenila na prozorima

Želite smanjiti ulazak dnevnog svjetla u Vaš prostor? Ili želite spriječiti susjeda da vam gleda u sobu, a ne volite zavjese? Možemo vam pomoći aplikacijom pjeskarene ili frosty folije na Vaše prozore. Možemo u potpunosti oblijepiti prozor ili nalijepiti trake određene širine. Sve prema Vašim željama. U ponudi imamo i metalizirane tamne folije za djelomično ili potpuno zatamnjivanje stakala. Pošaljite nam upit.

Odaberite proizvod iz naše široke ponude i pošaljite nam upit!